X
تبلیغات
طرز تهیه آش ترش

جالبه

طرز تهیه آش ترش

خوب تو اين بخش با يه غذاي خوشمزه و مقوي در خدمت شما هستم كه اسمش آش ترشه اين غذا بيشتر براي خانمهاي باردار خوبه و ويار رو ميگيره البته ناگفته نمونه كه آش ترش منحصراًًً مخصوص خانمهاي بار دار نيست و هر كس كه علاقه به چشيدن غذاهاي جديد داشته باشه ميتونه امتحانش كنه مطمئن باشيد كه به امتحانش مي ارزه

خوب حالا ميريم سراغ طرز تهيه و مواد لازم :

لوبیا سفید...................................................200 گرم

نخود...........................................................200 گرم

باقلی مازندرانی (باقلی درشت)...................۱۰ تا ۱۲ عدد كامل و با پوست دوم

برنج  خورد (نيم دانه)..................................600 گرم

سبزی آش.................................................یک بسته

پیاز ...........................................................یک عدد کوچک

گوجه سبز ترش (تازه یا ترشی)............................100 گرم

آبغوره یا آب نارنج....................................... ۲ استکان

سیر داغ و نعنا داغ....................................به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه.............................میزان لازم

طرز تهيه آش ترش :

نخود و لوبیا و برنج رو شب قبل خیس کنید .

 نخود و لوبیا رو با یه پیاز کوچولو خام و کمی ادویه بذارید خوب بپزه (نخود نباید به دندون بیاد اگه بذارید تو زود پز که عالیه) نمک هم نزنید تا حبوبات خوب بپزند .

بعد تو یه قابلمه شش نفره برنج رو بذارید خوب بپزه و نخود و لوبیا پخته شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد هم کم کم باقلي و گوجه سبز رو اضافه کنید .

هر موقع که مواد پختند سبزی آش رو و بعد آبغوره یا آب نارنج رو اضافه می کنید .

بچشید ذائقه ها متفاوته میزان ترشی آش باید طوری باشه که کاملأ حس بشه .

بعد که سبزی هم پخت کم کم سیر داغ و نعنا داغ بهش بدید .

نیم ساعتی این آش رو با حرارت کم هم بزنید تا حسابی جا بیافته .

 نمکشو اندازه کنید و نوش جان کنید .

نكته ۱ : بهترين زمان براي طبخ آش ترش زماني هست كه يه مهمان باردار داريد .

نکته ۲ : اگر گوجه سبز تازه ندارید میتونید از ترشی های آماده استفاده کنید .

+ نوشته شده در ۴/۳/۱۳۹۰ساعت ۱۶:۰۲ توسط بهاره جيگر دسته : اشپری نظر(0)