X
تبلیغات
سير ترشي (خواص دارويي)

جالبه

سير ترشي (خواص دارويي)

سير ترشي

 

خوب بازم با يه ترشي ديگه در خدمتتون هستم كه جزو يكي از پرطرفدارترين چاشني هاي گيلاني به حساب مياد خوب بدون حرف اضافه ميريم سراغ آموزش

 

مواد لازم

 

سیر درشت................................................۵۰ بته

سركه.......................................................تقریبا ۱٫۵ كيلو (به اندازه ای كه روی سیرها را بپوشاند)

 

طرز تهیه

 

برای سیر ترشی , سیرهای تازه و درشت و خشك انتخاب می کنیم, دم بالای بته سیر را میگیریم و ریشه های زیادی ته آنرا هم  جدا میکنیم, باید دقت کرد بته سیر پرپر نشود .

سیرها را در یک شیشه دهن گشاد مناسب روی هم به ترتیب میچینیم تا شیشه پر شود . بعد سركه خوب و خیلی ترش را روی سیرها میریزیم تا بحدی كه روی سیرها را بپوشاند . آنگاه در شیشه را محكم میبندیم و در جای خنك نگهداری میکنیم .

سیرترشی از ترشی های دیگر خیلی دیرتر برای مصرف حاضر میشود .آن را معمولا یكسال بعد مصرف میکنند .

هرچه سیر ترشی كهنه تر باشد خوشمزه تر و از لحاظ درمانی هم كه اغلب به مصرف میرسد مفیدتر است .

 

نكته : در گيلان قديمي ترها بر اين عقيده هستند كه سير ترشي بعد از هفت سال خواص دارويي داره و تازه جا ميافته من فقط يكبار موفق بخوردن ترشي بيشتر از هفت سال شدم اون هم خونه مادربزرگم آخه اكثرا بعد از 1 سال انقدر بهش ناخونك ميزنن تا به دو سال نكشه .

+ نوشته شده در ۴/۳/۱۳۹۰ساعت ۱۶:۱۸ توسط بهاره جيگر دسته : انواع ترشي نظر(0)